fbpx

Monteur Brandstoftechniek / Civiele techniek

Monteur Brandstoftechniek / civiele techniek

Wij zijn marktleider op het gebied van de aanleg van tankstations. Daarom zijn we als geen ander bezig met het toepassen van verschillende soorten brandstoftechnieken.

Bij Hamer hebben we een breed dienstenpakket waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen. Dat wordt gewaardeerd en we groeien hard. Dit schept mooie kansen en mogelijkheden voor onze medewerkers. Ter uitbreiding van de afdeling Brandstof- en Werkplaatstechniek in Assen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie van Monteur Brandstoftechniek/Civiele techniek.

Het vakgebied Brandstoftechniek leren wij je! We leiden namelijk onze monteurs graag zelf op. Onze technisch trainer, praktijkbegeleider en natuurlijk de directe collega’s helpen jou om onze vakspecialist van de toekomst te worden?

Monteur Brandstoftechniek/Civiele techniek

Je gaat montagewerkzaamheden uitvoeren bij het installeren van tankinstallaties en werkplaatsinrichtingen. Conform werkopdrachten en/of tekeningen verricht je pijpfit-, constructie- en civiel technisch werk. Je doet metingen, stelt diagnoses en verricht tevens reparatiewerkzaamheden aan installaties. Het werk is op locatie, geen dag ziet er hetzelfde uit en je bent samen op pad met je collega’s.

Wat verwachten wij van jou?

Een goede aansluiting voor ons werk heb je, als je werkervaring hebt in de civiele techniek. Een deel van het werk dat onze Monteur Brandstoftechniek / Civiele techniek doet, bestaat namelijk uit civieltechnische werkzaamheden.

 • Je hebt een technische achtergrond en brengt technische werkervaring mee
 • Ervaring in het de civiele techniek / infrastructuur is een pré
 • Rijbewijs B
 • VCA basis (zo niet dan regelen we dit samen)
 • Je hebt een klantgerichte uitstraling en bent fysiek sterk
 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen
 • Je woont in de omgeving van Assen

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie
 • Goed salaris passend bij de functie (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Een uitstekend veiligheidsbeleid met goed gereedschap, kleding en beschermingsmiddelen
 • Reisuren naar projecten worden vergoed
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling en deelname aan ons eigen FOJA Fit & Vitaal programma
 • 38 vakantiedagen (25 snipperdagen, 13 adv-dagen)
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Maak kennis met Hamer

Hamer is onderdeel van de FOJA Groep en een echt familiebedrijf. Bij Hamer werken ruim 500 mensen op 3 locaties in Nederland en 1 in België. We  bestaan sinds 1938. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de daaraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet van 17 expertises waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen.

Als grote technische dienstverlener zijn we volop bezig met duurzaamheid. Zowel qua producten die we onze klanten leveren als onze eigen footprint.

Hamer combineert de voordelen van een groot bedrijf met die van kleine overzichtelijke, specialistische teams. We kunnen dat omdat we een breed activiteitenpakket hebben en dus veel specialistische afdelingen die nauw met elkaar samenwerken. Veel medewerkers vinden betrokkenheid en persoonlijke sfeer van kleine specialistische teams een groot voordeel van werken bij Hamer.

Hamer biedt je volop mogelijkheden om te groeien

Hamer is altijd in beweging. We groeien, we breiden onze activiteiten uit, we pakken nieuwe dingen op. Dat kan alleen in een bedrijf dat flexibel is. Bij Hamer krijg je daarom veel vrijheid in de manier waarop je je werk doet. Die zelfredzaamheid maakt ons flexibel en bestand tegen vrijwel elke uitdaging die op ons pad komt.

Interne doorstroommogelijkheden
Het feit dat we als bedrijf in volop beweging zijn, schept kansen voor mensen die carrière willen maken of gewoon zo nu en dan ander werk willen doen. Bij Hamer kan het allemaal en we denken graag met je mee.

Interne opleidingen en trainingen
Groeien doe je ook door te leren. Bij Hamer kun je vrijwel elke opleiding volgen die je wilt als het maar met je werk of je gewenste werk te maken heeft. Ook organiseren we veel vakgerelateerde trainingen. Daarvoor hebben we ons eigen opleidings- en trainingsbureau. Onze gekwalificeerde coaches begeleiden je opleiding/training zodat je snel resultaat boekt.

Eigen vitaliteitsprogramma
Hamer vindt het lichamelijk en geestelijk welzijn van haar medewerkers belangrijk. Daarom hebben we een eigen vitaliteitsprogramma dat een breed scala aan activiteiten biedt die inspireren en motiveren om in beweging te komen en te werken aan je persoonlijke leefstijl. Ook betaalt Hamer een deel van je fitness abonnement.

Interesse in deze vacature?

Wil je meer weten over deze functie of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken? Bel met Sandra Reumer of Peter-Bart Wernink op 055 577 72 00 of stuur een e-mail naar vacature@hamer.net. Solliciteren kan eenvoudig via de ‘solliciteer direct button’ boven- en onderaan deze pagina.

Meer weten over deze vacature?

Sandra Reumer
Personeelsadviseur Werving & Selectie
Peter-Bart Wernink
Adviseur Werving & Selectie