fbpx

Ons gestolen gereedschap is weer boven water

Toen we maandag 14 december aan het werk wilden, bleek al het elektrische gereedschap uit vrijwel al onze montagewagens en vrachtwagens in het weekend gestolen te zijn. Ruim 100.000,00 euro aan gereedschap weg en veel montagewagens en vrachtwagens onbruikbaar. het was overduidelijk dat het een professionele klus was. We zaten met de handen in het haar. We konden immers niet aan het werk. We zijn meteen aan de slag gegaan met het repareren van ons materieel en het aanschaffen van nieuw gereedschap. Eind van de dag was een groot deel van onze wagens weer inzetbaar.

De politie is na onze melding van deze diefstal meteen voortvarend aan de slag gegaan. Groot was onze vreugde toen we vrijdagochtend 18 december van de politie een telefoontje kregen dat de vermoedelijke daders gepakt waren en al het gereedschap teruggevonden.

Inmiddels hebben we maatregelen genomen om ons terrein, onze gebouwen en ons wagenpark nog beter te beveiligen. Wij zijn zeer tevreden over de goede samenwerking met de politie en zijn ze dankbaar voor hun doortastende inzet die tot dit succes heeft geleid.

Lees hier wat de Stentor  over deze brutale diefstal geschreven heeft

Lees hier wat Transport Online  geschreven heeft