fbpx

Nieuwe Helly Hansen werkkleding voor onze medewerkers

nieuwe werkkleding

Al langere tijd bestaat bij Hamer de wens om een totaalpakket aan werkkleding aan te bieden aan de medewerkers waarbij de verschillende soorten werkkleding beter bij elkaar aansluiten. Veiligheid staat bij ons voorop, waardoor werkkleding hier uiteraard aan moet voldoen. Daarnaast is het belangrijk dat de kleding draagbaar, comfortabel en een representatieve uitstraling heeft.

Helly Hansen is een merk in het topsegment dat aansluit bij de eisen van Hamer. Onze monteurs moeten naast het hebben van goed gereedschap ook goede werkkleding hebben. Het nieuwe Helly Hansen ‘work wear’ pakket sluit hier uitstekend op aan en heeft tevens een mooie en professionele uitstraling die bij Hamer past.

De ‘work wear’ lijn

Het aanbod op het gebied van werkkleding is groot, maar fabrikanten die een compleet pakket aanbieden, waarbij de kleding aan alle veiligheidseisen voldoet en als pakket goed op elkaar aansluit, zijn beperkt. De ‘work wear’ lijn is een uitzondering en daarom is Hamer op dit pakket overgestapt. Bovendien is Lasaulec al een jarenlange leverancier van Hamer en een van de verkooppunten van deze Helly Hansen ‘work wear’ lijn.

De uitrol van de nieuwe kledinglijn start op het moment dat de oude kleding op is en vervangt hiermee de huidige basis kleding van onze medewerkers. We starten met de Hamer basis kledingset. Deze bestaat uit een werkjas, een polo, een t-shirt en een werkbroek. Dit pakket zal later worden uitgebreid.