fbpx

De Morocco Desert Rally zit er op!

André en Helen Kuipers zijn 34e geworden van de 44 gefinishte 4×4 wagens. Fons Jans is als 22e geëindigd en zijn zoon Lars is 24e van de 26 gefinishte vrachtwagens. Een hoge klassering was niet het doel van het Hamer Rally Team. Wij wilden de race vooral gezamenlijk en veilig als team uitrijden, plezier hebben en er van leren… en dat is gelukt.

Het hele team heeft de rally gereden op groene brandstof. De 4×4 van André en Helen op HVO met een toevoeging van changexl en de beide rallytrucks op pure changexl diesel. Hoewel we geen exacte meetgegevens hebben mogen we concluderen dat de CO2 en roetuitstoot aanzienlijk minder is met deze brandstoffen en dat het verbruik ook significant minder was dan met diesel terwijl we meer vermogen hadden. Het rijden op deze brandstoffen is zonder meer een succes gebleken.

We bedanken onze sponsors: Fieten Olie, Kommenhoek, MTA, ContrAll, Van Laar T.S.O., FBS, Wubbennoord, Jans Uitzendbureau, Stokvis, Bakker groep, AK Bedrijfswagens, Mestebeld Trucks, Aannemersbedrijf Fried van de Laar en changexl brandstof. Zonder deze bedrijven was onze deelname aan de Morocco Desert Rally 2018 niet mogelijk geweest.

En -last but not least- gaat onze dank uit naar al die mensen die onze verrichtingen op de social media gevolgd hebben. We hopen dat jullie genoten hebben van ons avontuur en dat het jullie allemaal inspireert om zo nu en dan ook uit je comfort zone te stappen om dingen te doen die je zelf niet voor mogelijk houdt.

Op naar het volgende avontuur!
Helen Kuipers, André Kuipers, Fons Jans, HansHeerema, Renaldo Schrave, Lars Jans, Serge Bruynkens, BertuitdenBogaard, Frank Mentink, Gerrit van Schaar, Marcel van de Kamp, Arjen van Asselt, Bart Springelkamp, Martijn Krommenhoek, Jeroen Heerema, Iep van der Meer, Cor Voogd, Ben Heerema en Tonnie Keizer…
ofwel het HAMER RALLY TEAM 2018

Nogmaals bedankt allemaal!