fbpx

Laders voor Aventus Apeldoorn

Eén van de onderdelen van de energietransitie is het uitsaneren van traditionele brandstoffen zoals benzine, diesel, aardgas en steenkool.

Hamer druk met aanleggen laadinfrastructuur
Elektrisch rijden neemt in Nederland een grote vlucht, we zijn zelfs koploper in Europa. Dat betekent veel werk om de benodigde laadinfrastructuur aan te leggen. Het installeren van laadpalen en alles wat daar bij hoort is voor Hamer dan ook dagelijkse kost. Daarom zijn we continue op zoek naar nieuwe mensen die ons helpen met de uitrol in het veld, mensen die laders kunnen installeren, onze klanten kunnen instrueren maar ook storingen kunnen oplossen en onderhoud kunnen doen aan laadsystemen.

Hamer ondersteunt Aventus praktijklessen met laadpalen
Elektromonteurs worden veelal opgeleid op MBO scholen. Daarom hebben we, in samenwerking met Lanova (leverancier van laadpalen), aan Aventus te Apeldoorn twee laders geschonken waarmee praktijklessen gegeven kunnen worden. Natuurlijk hopen we dat dit leidt tot gediplomeerde schoolverlaters die willen komen werken bij Hamer om mee te werken aan de energietransitie.  Maar we hopen ook dat het nieuwe leerlingen tijdens introductiedagen beweegt om te kiezen voor de installatietechniek.

Hamer is toonaangevend op het gebied van duurzame techniek
Wil jij na je studie een zekere toekomst bij een bedrijf dat zich inspant voor een duurzamer wereld en naast elektrisch laadsystemen ook allerlei andere duurzame technische oplossingen aanbiedt zoals  bijvoorbeeld warmtepompen of waterstof als brandstof voor auto’s bussen en vrachtwagens? Kom dan zeker met ons praten.

Bij Hamer kun je naast je werk ook opleidingen volgen. De coaches van ons opleidingscentrum begeleiden je bij je (vervolg)opleiding maar ook waar nodig bij je werk. Heb je interesse om bij ons te komen werken ? Neem dan contact op met ons via 055-5777200 of vacature@hamer.net.