fbpx

Kom jij ook langs op de open dag op zaterdag 28 maart?

Wij hebben er zin in, jullie ook?

 Op 28 maart, van 10.00 – 15.00, is er weer een open dag in Apeldoorn Noord in het kader van de Week van de Techniek. Want werken in de techniek… wat houdt dat nou precies in? In de techniek is echt van alles te doen! Natuurlijk zijn onze monteurs o.a. te vinden op benzinestations, in grote fabriekshallen, bouwplaatsen. Maar techniek is ook werken met computers, rekenen, werk voorbereiden, tekeningen maken, enzovoorts.

Op deze dag zetten vijf bedrijven in Apeldoorn Noord de deuren open voor kinderen uit groep 7 van basisscholen uit Apeldoorn en omgeving. Dit alles om de kinderen en de ouders te laten zien wat techniek inhoudt en wat er zoal gebeurt bij technische bedrijven in de hoop dat ze straks gaan kiezen voor een opleiding en loopbaan in de techniek.

Op zaterdag 28 maart is iedereen welkom bij Hamer. Je kunt overal kijken en vragen stellen aan medewerkers, maar ook zelf wat met techniek doen. Naast de kinderen met hun ouders, zijn op deze dag ook alle andere belangstellenden, medewerkers met hun gezin, sollicitanten, enz. welkom bij Hamer.

week van de techniek 119

week van de techniek 067

week van de techniek 075