fbpx

Klik hier voor vragen over uw tank

Mail boerentank@hamer.net voor al uw vragen

Hebt u vragen over levertijden, wijzigingen, montage of andere zaken? Mail naar boerentank@hamer.net en stel uw vraag.

Foto's Hamer Vrachtwagens 1

Vanaf 1 januari 2015 heeft iedereen met een bovengrondse tank voor de opslag van dieselolie, te maken met de nieuwe overheidsregels met betrekking tot veiligheid en milieuwetgeving. De overheid wil voorkomen dat in de toekomst oude en afgedankte tanks liggen weg te roesten. Daarom bestaan er voor het buiten gebruik stellen van dieselolietanks ook een aantal regels. Een oude tank moet gereinigd of afgevoerd worden; dit moet tevens door een Kiwa-gecertificeerd bedrijf gebeuren en dat is Hamer uiteraard.

Wij zijn al heel 2014 bezig geweest met de verkoop van dieselopslagsets. Op het laatst was het voor ons geen uitzondering meer dat er 200 tanks per week verkocht werden. Je begrijpt, een prestatie waar we het optimale uit alle betrokken afdelingen moesten halen om onze relaties te kunnen beleveren.

Maar we zeker nog niet klaar met deze actie. Mocht je dieseltank niet voldoen aan deze wet- en regelgeving, wacht dan de boete van het bevoegd gezag niet af en profiteer nu nog van het volume inkoopvoordeel.