fbpx

Kerstdiner en toespraak FOJA Groep

Zo-even hebben we weer genoten van het jaarlijkse kerstdiner voor alle medewerkers van de FOJA Groep, waar Hamer onderdeel van is. Geheel volgens traditie hield onze directeur Fons Jans voorafgaand aan het diner een eindejaarstoespraak. Hij vertelde over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en stippelde de koers voor 2020 uit.

Belangrijk thema

In de toespraak stond Fons stil bij een belangrijk thema, namelijk het reduceren van  de CO2-uitstoot van de FOJA groep. De FOJA Groep wil in 2030 CO2 neutraal zijn. CO2 reductie is al sinds 2018 een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering, maar in 2020 gaan we flinke stappen zetten. Onder andere door de aankoop van diesel met een certificaat waarbij bomen terug worden geplaatst om de CO2-uitstoot te compenseren, maar ook door de aanschaf van black box software waardoor transport efficiënter ingezet kan worden. Tevens hebben we nieuwe bedrijfswagens gekocht die elektrisch rijden. En dit is pas het begin… wordt vervolgd.

Kerstdiner en kerstpakket

Na de toespraak opende Fons het oosterse kerstdiner. Velen bleven na het buffet nog even hangen, om onder het genot van een drankje, na te praten. Bij het verlaten van de FOJA Plaza, de centrale hal waar vele FOJA activiteiten georganiseerd worden, kreeg iedereen persoonlijk van Jolanda en Fons Jans zijn of haar kerstpakket om daarna te kunnen gaan genieten van een welverdiende vakantie.

IMG_8049
IMG_8064
IMG_8066
IMG_8071
IMG_8091
IMG_8032-aangepast