fbpx

Jubileumfeest Hamer volledig in het teken van de toekomst

Jubileumfeest Hamer 80 jaar
Technisch dienstverlener Hamer staat eind september uitgebreid stil bij de toekomst tijdens de viering van het 80-jarig jubileum. Op vrijdag 28 september worden klanten en leveranciers uitgenodigd voor een relatiedag. Op zaterdag 29 september vindt een jubileumfeest plaats speciaal voor medewerkers, familie en vrienden.

Relatiedag met Astronaut André Kuipers

De wereld verandert in rap tempo en het is zaak voor de branche om daar zo optimaal mogelijk op in te spelen. Tijdens de relatiedag zullen medewerkers van Hamer laten zien en vertellen hoe zij naar de toekomst kijken. Astronaut André Kuipers is bovendien uitgenodigd om aan bezoekers zijn ideeën te presenteren. Hoe kijkt hij aan tegen de ontwikkeling van techniek en brandstoffen? En wat zijn de mogelijkheden om vandaag de dag te werken aan een duurzamere wereld?

Daarnaast zullen vertegenwoordigers van drie Nederlandse universiteiten hun ideeën over duurzame mobiliteit presenteren aan de bezoekers en laten zien met welke innovaties zij zich op dit moment bezighouden. Ook staan er verschillende presentaties op het gebied van virtual reality, robotisering, 3D-printen en dergelijke op het programma. De dag erna, zaterdag 29 september, staat vooral in het teken van medewerkers en hun familie en vrienden. ‘s Middags kunnen geïnteresseerden een rondleiding krijgen bij het bedrijf om zo een idee te krijgen van alle activiteiten en ontwikkelingen. ‘s Avonds vindt een groot jubileumfeest plaats.

Verbreding activiteiten

Familiebedrijf Hamer werd opgericht door Henk Hamer in 1938. Hij begon zijn installatiebedrijf 80 jaar geleden en verrichtte in de eerste jaren onder meer werkzaamheden als loodgieter en elektricien. In de jaren vijftig werden de activiteiten verder uitgebreid en kwam de focus ook op de brandstoffenmarkt te liggen. Er werden onder meer werkzaamheden aan pomp- en tankinstallaties van Shell verricht.

Anno 2018 is Hamer – naast een totaalaanbieder op het gebied van brandstoffen en tankstations – ook actief op het gebied van onder meer brandveiligheid, technisch beheer, asbestsanering en datacenterinstallaties. Kernactiviteit is techniek, technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Het bedrijf, dat ongeveer vierhonderd medewerkers heeft in Nederland en België, houdt zich voor tankstations onder meer bezig met ontwerp, installatie en onderhoud van tankstations.

Bron: Tankpro