fbpx

HVAC-installatie McDonald’s Deventer

Op dit moment is Hamer druk bezig met de HVAC-installatie voor McDonald’s Deventer. Op de foto zie je in de ‘toren’ de twee door ons geplaatste luchtbehandelingskasten van Rox. Hierop worden alle luchtkanalen voor de luchttoevoer en luchtafzuiging aangesloten voor de keuken en het restaurant.

McDonald’s hanteert voor elke locatie dezelfde regels en procedures voor voedselkwaliteit, maar ook op het gebied van comfort en binnenklimaat. Dit betekent een aangename temperatuur, maar ook de afwezigheid van keukengeurtjes en tocht in de restaurants. Al ruim 6 jaar werkt Hamer als installateur voor McDonald’s.

Wij monteren in Deventer samen met CMK alle luchtkanalen, luchtgordijnen en ventilatoren. De nieuwbouwprojecten van McDonald’s Nederland worden nu allemaal aardgasloos aangelegd, dus zonder cv-ketels en friteuses. Hiervoor in de plaats alles elektrisch en warmtepompen op het dak. Ook de luchtgordijnen zijn voorzien van een warmtepomp. Nog voor de kerst moeten er hamburgers van de grill komen dus de druk zit er flink op!