fbpx

Hamer gecertificeerd asbestverwijderaar

Donderdagmiddag 21 mei kreeg de directie van Hamer uit handen van Egon Eerland van Eerland Certification het felbegeerde SC-530 Asbestverwijdering Certificaat. Dat hebben we gevierd met een heerlijke slagroomtaart.
Hamer is bijzonder blij met deze certificering omdat, mede door de verscherpte wet- en regelgeving, asbestverwijdering een groeiende markt is. Maar ook het feit dat we met deze certificering weer meer bij kunnen dragen aan een schonere, gezondere wereld verheugt ons zeer.
Als installateur komt Hamer regelmatig in aanraking met asbest. Daarbij doen we veel meer dan alleen verwijdering. Vanuit onze expertise zijn we ook sterk in reconstructie na sanering en zijn we gewend secuur om te gaan met gebouwen en installaties.

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal mineralen die zijn opgebouwd uit microscopisch kleine, naaldachtige vezels. Asbest werd in het verleden vaak toegepast voor versteviging van producten zoals asbestcement, vloerbedekking, dakbedekkingsbitumen en als brandwerend materiaal in diverse apparaten en installaties. Later werd bekend dat asbest grote risico’s voor de gezondheid met zich mee kan brengen. Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden.

Lees hier meer over asbestsanering door Hamer.

Asbestsanering