fbpx

Heropening Tamoil Express tankstation

Oplevering tankstation Tamoil Express Groningen

Op vrijdag 17 juli heropende het uitgebreide onbemande tankstation Tamoil Express aan de Peizerweg te Groningen.

Na de verbouwing beschikt de locatie over de fossielvrije brandstof Neste MY Renewable Diesel™ en een was concept onder de naam T-Wash. Klanten kunnen bij dit tankstation 24/7 voordelig tanken en wassen. Naast de reguliere Diesel, Euro 95 en Superplus 98 verkoopt het onbemande tankstation als één van de eerste locaties in de omgeving Neste MY Renewable Diesel™. Met deze fossielvrije en emissiearme diesel wordt de CO2-uitstoot van dieselvoertuigen tot maar liefst 90% verminderd.

Neste MY Renewable Diesel™ is geschikt voor alle dieselmotoren in auto’s, bussen en vrachtwagens. Het vereist geen aanpassingen aan bestaande motoren en voertuigen.

In 2017 realiseerde Hamer de nieuwbouw van het tankstation. Door de toenemende drukte van meer tankende klanten en de grote vraag naar Neste MY Renewable Diesel™ is het station exact 3 jaar later uitgebreid met een extra tankeiland en ondergrondse opslagtank.

Hamer heeft ook dit keer weer alles weten te verzorgen waaronder alle civiele werkzaamheden, de uitbreiding van de luifel, elektra en de vloeistofdichte vloeren voor de tank- en carwash voorzieningen.

Tamoil-Express-Groningen-Peizerweg-overzicht

(bron tamoil.nl)