fbpx

Hamer Zuid zet in op groei

Het is een tijdje stil geweest rond de Hamer vestiging in Uden (Brabant).Maar met de komst van Richard Dijkgraaf als nieuwe vestigingsmanager staan alle seinen weer op groen om te groeien.
We zijn er van overtuigd dat Hamer ook in het zuiden van Nederland een toonaangevende speler op het gebied van conventionele en alternatieve brandstofinstallaties kan en moet worden.
Daarom hebben we het bedrijfspand in Uden, dat we tot voor kort huurden, op 31 juli j.l. aangekocht.

Brandstofinstallaties voor conventionele en alternatieve brandstoffen
Naast brandstofinstallaties voor benzinestations (incl. LPG) gaan we ons in Zuid Nederland ook bezighouden met LNG en waterstof-installaties.
Daarnaast hebben we als Hamer een deelname in de ontwikkeling van Hydrozine, een vloeistof die omgezet kan worden in waterstof voor de aandrijving van elektrische auto’s, bussen, vrachtauto’s, graafmachines en heftrucks. Maar Hydrozine kan ook worden gebruikt voor de aandrijving van generatoren op waterstof. We zijn in een vergevorderd stadium om vanaf 2021 waterstof aangedreven generatoren te gaan assembleren in onze Hamer vestiging in Uden.
Kortom we zien volop kansen om te groeien, de ambitie is er, het pand is er, nu nog de mensen.

Eigen uitzendbureau in Uden
Om te kunnen groeien zoals ons dat voor ogen staat hebben we een flink aantal nieuwe medewerkers nodig. Onder andere elektro- en brandstofmonteurs en leerlingmonteurs.

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures in Uden.

Om te helpen bij de werving van nieuwe medewerkers gaan we een vestiging van ons eigen JANS Uitzendbureau openen in Uden.
JANS Uden gaat voor ons zoeken naar gemotiveerde mensen die graag in de techniek willen werken of al werkzaam zijn maar een nieuwe uitdaging zoeken.

Meld je aan voor een baan!
Denk jij, na dit gelezen te hebben, daar wil ik ook bij horen; een bedrijf in opbouw met een solide financiële basis en naam, meld je dan nu al aan door ons te schrijven, te bellen of te mailen.

Hamer Zuid
Adres:         Weverstraat 6, 5405 BN Uden
Telefoon:    0413 241 900
Richard Dijkgraaf (Vestigingsmanager) 06 218 222 42
Sandra Reumer (Personeelsadviseur Werving & Selectie) 06 120 613 60
E-mail:        vacature@hamer.net