fbpx

Hamer & Wayne op de Tankstation Vakbeurs 2017

Tankstation Vakbeurs 2017

De Tankstation Vakbeurs 2017 vindt plaats op dinsdag 14 november in Expo Houten.

Dit is het jaarlijkse beurs-evenement voor de tankstation-, carwash- en convenience-branche. De Tankstation Vakbeurs is een actieve netwerkdag met zowel een vakbeurs en een congres als diverse interessante workshops.

Wayne Fueling Systems

Hamer staat dit jaar weer samen met Wayne Fueling Systems, de specialist in brandstofsystemen, op de Tankstation vakbeurs. Wij nodigen u graag uit op onze stand A5.203 om een belangrijke nieuwe AdBlue innovatie van Wayne te komen bekijken.

Hectronic Petroline ATG Cloud Service

Afgelopen jaar heeft Hamer een uniek project gerealiseerd in de haven van Antwerpen. Bij MPET Deurganckdok hebben wij de modernste tankinstallatie voor terminalvoertuigen gebouwd!

Hamer heeft bij MPET Deurganckdok veel producten van Hectronic geïnstalleerd. Op onze stand tonen wij de Hectronic Petroline ATG Cloud Service. Dit is dé oplossing om al uw voorraden en benodigdheden voor uw tankstation(s) te controleren op de computer, tablet of smartphone.

Stand A5.203

Wij ontmoeten u graag volgende week dinsdag in Houten. Bezoek ons op onze stand A5.203, we kunnen u dan bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van benzinestations, brandstofoplossingen en service & onderhoud daarvan.

De Tankstation Vakbeurs vindt plaats in Expo Houten en is geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Klik hier voor meer informatie over de beurs en om u op te geven.