fbpx

Hamer steeds drukker voor McDonald’s

Steeds meer McDonald’s Franchisenemers weten de weg naar Hamer te vinden. In 2015 hebben we meer dan 20 grote en kleinere projecten mogen uitvoeren. Van complete nieuwbouw tot geheel of gedeeltelijke vervanging van installaties. In een nieuwe McDonald’s leggen we vaak de gasleidingen aan, de CV installaties, de gekoelde waterleidingen en installeren we de luchtbehandelingskasten met alle kanalen en roosters.

Twee tot de verbeelding sprekende nieuwbouwprojecten uit 2015 zijn McDonald’s Daalwijkdreef Amsterdam (in een voormalige parkeergarage) en McDonald’s Arnhem Centraal bij het nieuwe centraal station in Arnhem. Deze twee projecten zullen we eerdaags uitgebreid belichten.

In bestaande restaurants van McDonald’s doen we vaak aanpassingen aan de luchtbehandelingskanalen, vervangen we de luchtbehandelingskasten en maken we bijvoorbeeld condensors schoon. Eén van de pluspunten van Hamer is dat we alles in eigen beheer doen en daardoor bijzonder snel kunnen werken. Zo nodig komen we met een vrachtwagen voorzien van kraan en vervangen we in één nacht alle luchtbehandelingskasten. Hierdoor heeft het restaurant nagenoeg  geen omzetverlies.

Als we eenmaal installaties in een McDonald’s restaurant aangelegd of vervangen hebben, mogen we vervolgens vaak ook het onderhoud uitvoeren. We zijn er trots op dat we één van de drie voorkeursleveranciers van McDonald’s zijn en doen ons best deze relatie met McDonald’s de komende jaren verder uit te bouwen.