fbpx

Hamer sponsort ook in 2018 het Eco-Runner Team Delft

Ook in 2018 is Hamer sponsor van het Eco-Runner Team Delft. Het team zal tijdens de Shell Eco-Marathon in mei 2018 strijden om de meest brandstofefficiƫntie auto.

De ontwikkelingen op het gebied van (alternatieve) brandstoffen staan niet stil. Hamer heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan en is al jaren actief op zoek naar energiezuinige en duurzame oplossingen binnen al haar activiteiten. Zo bouwen en onderhouden we al jaren LNG stations, maar zijn we ook bezig met het ontwerpen van tankstations voor waterstof. Omdat Hamer actief bezig is met innovaties op het gebied van duurzaamheid en in het bijzonder met waterstof als energiedrager, vinden wij het belangrijk om te investeren in projecten zoals de Eco-Runner.

Het Eco-Runner Team Delft is een groep studenten van verschillende expertises die hun krachten bundelen om een voertuig te ontwikkelen met een extreem zuinig brandstofverbruik. Het team bestaat sinds 2005 en elk jaar doen ze mee aan de Shell Eco-marathon. Dit is een race waaraan teams uit heel Europa meedoen en waarbij zuinigheid centraal staat. Hamer sponsort het Eco-Runner Team Delft sinds 2015

Lees hier meer over het team en de eerdere prestaties: www.ecorunner.nl