fbpx

Hamer schenkt diverse gereedschappen en materialen aan TechnoDiscovery

hamer schenkt technische materialen

TechnoDiscovery organiseert samen met de gemeente Apeldoorn, basisscholen, pabo’s, technische bedrijven en het mbo thematisch wetenschap&techniek onderwijs voor de basisscholen in en rond Apeldoorn.

Belangrijk uitgangspunt is dat echte techniek zoals te zien is bij echte bedrijven door leerlingen ook beleefd wordt. Een tweede uitgangspunt is dat de leerkracht optimaal wordt voorbereid zodat deze de leerlingen zo goed mogelijk kan begeleiden bij de leeractiviteiten. Op deze manier hoopt TechnoDiscovery de belangstelling en kennis te vergroten over wat er allemaal aan mogelijkheden zijn voor de toekomst van de scholieren. Hier kan niet vroeg genoeg mee begonnen worden!

Gereedschappen en materialen

Om verder te professionaliseren, heeft TechnoDiscovery gereedschappen en materialen nodig. Hamer heeft dit opgepakt en veel materialen geschonken, mede met hulp van Veam, Arp, Lasaulec en v/d Scheur Kantoormeubelen. We hebben 40 goede blauwe stapelstoelen, een beamer, veiligheidsvesten, veel gereedschappen en 3 houten werkbanken geschonken.