fbpx

Hamer schenkt 2 neck speakers aan De Veenkamp

Bij de viering van 80 jaar Hamer hebben we relaties gevraagd ons in plaats van bloemen en cadeaus een donatie te doen waarmee wij wensen van goede doelen in onze omgeving in vervulling kunnen doen gaan.
Zoals we al eerder berichtten hebben we met deze donaties onze buurman Casa Bonita blij gemaakt met een duofiets en de Gemeenschap van Sant’Egidio  ondersteund bij hun goede werk.

Onlangs hebben we ook de organisatie KleinGeluk locatie De Veenkamp blij kunnen maken met twee neck speakers.

Hieronder wat Klein Geluk hierover zegt:
Vrijwilliger Riet Jans is al vele jaren actief bij KleinGeluk op locatie De Veenkamp. Zij kwam met een bijzonder verzoek bij ons, naar aanleiding van het 80 jarig bestaan van Hamer wilde zij en haar zoon Fons Jans, directeur van Hamer, graag een schenking doen aan de cliënten van De Veenkamp. Enthousiast zijn we op zoek gegaan naar iets passend voor de cliënten van De Veenkamp. Aangezien muziek een vast onderdeel van ons programma aanbod is en ook in de zorg techniek een steeds grotere plek inneemt, hebben wij uiteindelijk een verzoek ingediend voor de aanschaf van een neck speaker. (een speaker die niet de oren afsluit maar via luidsprekers op de schouders de cliënt voorziet van muziek) Een prachtige manier om onze cliënten van muziek te laten genieten zonder het contact met de omgeving te verliezen en ook heel mooi in te zetten voor cliënten die door ziekte of onrust geen muziekavonden kunnen bijwonen. Een aantal weken later kregen wij van Riet Jans te horen dat we maar liefst 2 neck speakers in ontvangst mochten nemen. Vanaf vandaag zullen vele cliënten kunnen genieten van muziek afgestemd op de cliënt. Wij bedanken Hamer voor dit prachtige cadeau.