fbpx

Hamer Rally Team nog steeds compleet

Zondag 15 april startte de 10e editie van de Morocco Desert Challenge. Een woestijnrally a la Dakar die 8 dagen duurt. Hamer doet mee met een eigen rallyteam met 2 racetrucks een Toyota 4×4 en de nodige assistentievoertuigen. Hamer directeur Fons Jans is pilot (bestuurder) van een racetruck net als zijn zoon Lars. Pilot van de Toyota 4×4 is astronaut André Kuipers en zijn vrouw Helen is zijn  navigator. Het Hamer Rally Team heeft als doel de finish te bereiken met alle 3 de racevoertuigen en de wereld te laten zien dat dat kan op milieuvriendelijke brandstoffen als HVO en changexl.

Voor de de individuele personen in het 18 man/vrouw sterke team is ook de uitdaging, gezelligheid en saamhorigheid van groot belang. En natuurlijk het geweldige eten van chef-kok Cor Voogd. Vandaag wordt de zesde etappe verreden en zijn er nog twee dagen te gaan tot de finish. Hoewel er veel gebeurd is de afgelopen dagen zijn nog steeds alle Hamer voertuigen in de race. Niet in de laatste plaats door de intensieve samenwerking onderweg en de vakkennis van de monteurs. Die hebben dit jaar bergen verzet.

Velen binnen, maar ook buiten Hamer, volgen de verrichtingen van het Hamer Rally Team op de voet. Het is iets wat we met zijn allen machtig mooi vinden en waar we trots op zijn. En als je alle volgers diep in hun hart kijkt zijn er velen die er graag ook bij zouden zijn.

We wensen het hele Hamer Rally Team vandaag weer een mooie race en hopen dat ze zondag met zijn allen over de finish komen.