fbpx

Hamer presenteert IBC & Tankverhuur op Infra Relatiedagen

Op 5, 6 en 7 februari vinden de Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Deze beurs brengt grond-, weg- en waterbouw samen. Tijdens de relatiedagen presenteren wij onze nieuwe expertise: IBC & Tankverhuur. Voor toegangskaarten neem contact op met Verkoop@Hamer.net

Primeur

De Infra Relatiedagen zijn voor Hamer de aftrap voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IBC & Tankverhuur. Door een vloeistofmeetsysteem in de IBC is er data beschikbaar over het vloeistofniveau in de IBC, zodat u tijdig diesel kunt bestellen on-site en een lege IBC voorkomt.

Voor brandstofhandelaren die gebruik willen maken van Hamer IBC en Tankverhuur, wordt de data dagelijks digitaal doorgezonden. Hierdoor kunt u uw planning beter afstemmen waardoor u een enorme besparing realiseert.

Daarnaast zijn de IBC’s traceerbaar waardoor u tot op 50 meter nauwkeurig kunt zien waar de tank zich bevindt. Hierdoor hoeft de huurder cq verhuurder niet te zoeken op locatie. Ook wanneer uw IBC wordt ontvreemd is deze te traceren.

Bovendien zijn de IBC’s en tanks stapelbaar wat een ruimtebesparend voordeel met zich mee brengt.

Kenmerken

  • De IBC’s en tanks zijn verkrijgbaar in verschillende formaten;
  • IBC’s zijn verstevigd door gegalvaniseerde hoekstukken en voorzien van stootbumpers;
  • Uit te voeren met elektrische pompset en slanglengte naar wens;
  • Openingen aan 4 kanten voor heftrucklepels;
  • Deksel is af te sluiten middels ‘verscholen’ hangslot;
  • Slangdoorvoeren van twee zijden van de IBC opening aangebracht.

Hamer IBC & Tankverhuur inventariseert uw wensen en neemt u vervolgens al het werk uit handen.

Toegangskaarten

Bent u geïnteresseerd in IBC & Tankverhuur en wilt u langskomen tijdens de beurs? Stuur dan een e-mail naar verkoop@hamer.net voor toegangskaarten.

Tegoedbon

Meld u op standnummer 654 en vraag naar uw tegoedbon voor 1 week gratis huur bij het huren van een IBC voor minimaal 2 weken.