fbpx

Hamer plaatst laadpalen voor Allego

Allego ontwikkelt samen met haar klanten en partners laadoplossingen op maat. De missie van Allego is dat iedereen altijd en overal zijn elektrische auto kan laden. Daarom ontwikkelen ze laadoplossingen en laadinfrastructuur voor gemeenten, bedrijven en vervoersmaatschappijen.

Als chargepoint operator richt Allego zich op alle vormen van elektrisch laden om de e-rijder zorgeloos weer op weg te helpen. Op het gebied van snelladen is Allego de grootste aanbieder van laadlocaties in Europa.

Hamer is specialist in verschillende expertises, waaronder brandstofoplossingen en duurzame techniek. Naast LNG en CNG oplossingen is Hamer actief in de markt voor elektrische laadinstallaties. Daarom zijn we bij Hamer trots op het project dat we voor Allego gaan uitvoeren. Hamer gaat Allego namelijk helpen om hun missie te verwezenlijken. Wij hebben de opdracht gekregen om in verband met de groei van Allego bij te dragen aan het plaatsen van laadpalen, zowel snelladers als zogenaamde ‘DC wallboxen’, verspreid door heel Nederland.

Allego heeft voor Hamer gekozen omdat Hamer de mankracht en kennis heeft om snel, veilig en betaalbaar grote aantallen laadpalen te plaatsen. Onze gespecialiseerde monteurs zijn reeds van start gegaan met het plaatsen van de laadpalen.

Voor meer informatie over dit project of voor mogelijkheden voor uw werkplaats kunt u contact opnemen met: