fbpx

Hamer op open dag Go Ahead Eagles

Hamer is sponsor van Go Ahead Eagles en natuurlijk aanwezig tijdens activiteiten van de betaald voetbalclub uit Deventer. Afgelopen zaterdag 13 juli had Go Ahead Eagles een open dag.

Tijdens de open dag zijn er activiteiten voor groot en klein, waarbij de bezoekers ook de kans krijgen om met eigen ogen te zien hoe bijvoorbeeld de kleedkamers en andere ruimtes eruit zien. Voor de jeugd zijn er wateractiviteiten en als vanouds is ook de verkoop van wedstrijd- en trainingskleding onderdeel van de open (middag)dag. Hoogtepunt is de presentatie van de selectie van trainer Jack de Gier voor komend seizoen.

Hamer is continue op zoek naar nieuwe medewerkers en greep de open dag van Go Ahead Eagles aan om zich te presenteren aan de bezoekers. Daarvoor was een 2-koppig Hamer wervingsteam naar Deventer afgereisd, samen met een Hamer Dakar Rally truck. De bezoekers konden de truck van dichtbij bewonderen en zelf eens achter het stuur van dit 800 PK monster gaan zitten. Het Hamer wervingsteam legde ondertussen de bezoekers uit waarom het zo leuk is om bij Hamer te komen werken en welke vacatures er op dit moment zijn.

Het was, zowel voor Go Ahead Eagles als voor Hamer en de aanwezige bezoekers een geslaagde middag!

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures!