fbpx

Hamer Noord realiseert 2 nieuwe tankstations voor Fieten Olie

Regelmatig bouwt Hamer Tankstations voor Fieten Olie. Onlangs leverde Hamer Noord 2 nieuwe Fieten Tankstations op. Een onbemand tankstation in Sint Nicolaasga en een bemand station op industrieterrein ‘t Lochter in Nijverdal. Beiden zijn weer prachtige tankstations geworden waar zowel de opdrachtgever als wij apetrots op zijn.

Fieten Olie Sint Nicolaasga

Als je vanaf de A6 afslag 19 neemt zie je voor het dorp Sint Nicolaasga aan de Tsjûkemarwei 20c  de onlangs geopende onbemande locatie van Fieten olie uit Hollandscheveld.
Het station is ingericht voor vrachtwagens en personen auto,s. De producten diesel, euro en AdBleu zijn op deze locatie verkrijgbaar. De klanten weten het  in het landschap opvallende station goed te vinden.
Hamer heeft alle elektra- en tankinstallatiewerkzaamheden uitgevoerd en was tevens verantwoordelijk voor alle civiele werkzaamheden.
De doorlooptijd van de volledige bouw was 3 maanden.

Fieten Olie Nijverdal

Op bedrijventerrein ’t Lochter (weg naar Wierden/Rijssen) aan de Benjamin Franklinstraat 2 in Nijverdal is onlangs een nieuwe bemande locatie van Fieten geopend. Ook deze locatie is ingericht voor vrachtwagens en personen auto’s. De producten euro, diesel, AdBleu en CNG zijn hier verkrijgbaar. Naast brandstof voor de auto wordt ook aan brandstof voor de klant gedacht. Koffie, verse broodjes en een snack voor onderweg zijn in de shop verkrijgbaar.
Tevens is er een volledig geautomatiseerde wasstraat ingericht en is er de mogelijkheid om de auto van binnen schoon te zuigen.
Hamer heeft hier alle elektra, HVAC  en tankinstallatiewerkzaamheden uitgevoerd en was tevens verantwoordelijk voor alle civiele werkzaamheden.
De doorlooptijd van de bouw was 5 maanden.