fbpx

Hamer neemt DCM/EMBA SSE activiteiten over

De Belgische vestiging van Hamer heeft per 12-02-2020 de Service Stations & Equipment (SSE) activiteiten van DCM/EMBA overgenomen.

Door de overname van zowel de werknemers als de technische voorraad binnen hun bestaande organisatiestructuur, garandeert Hamer België per direct om de ondersteuning van de operationele installaties van de DCM/EMBA SSE klanten te waarborgen, inclusief de lopende service & ijkcontracten.

Over de overname

Hamer is 80 jaar actief binnen de sector van tankinstallaties. Diverse langdurige samenwerkingen met internationale A-merken maken dat Hamer vandaag over een sterk kwalitatief productportfolio beschikt. Dit ondersteunt hun ambitie om ook deze klanten nog beter te kunnen assisteren bij elke klant specifieke oplossing. Gert Remeysen, bedrijfsleider Hamer België: “De markt blijft zich ontwikkelen, onze klanten blijven zich ontwikkelen en wij als aanbieder van totaaloplossingen dus ook. Het is onze taak om onze klanten maximaal te begeleiden in de technologische keuzes die nodig zijn om hun ambities waar te maken”

Ambitie

Met de overname van de DCM/EMBA SSE activiteiten toont Hamer wederom zijn ambitie om in de Benelux een vooraanstaande totaalintegrator te zijn. Met deze overname verbreedt de firma zijn bestaande activiteiten op het gebied van commerciële & home base tankinstallaties, een belangrijke schakel in de totale scope van activiteiten.

Future Fuels

Hamer ontwerpt en realiseert installaties voor tank terminals, brandstoffendepots, spoorweginstallaties, tankinstallaties,  werkplaatsinrichtingen, noodstroominstallaties en haventoepassingen. De afdeling ‘Future Fuels’ focust zich buiten E-charge projecten op de nieuwe brandstoffen zoals HVO, GTL, CNG (Compressed Natural Gas), LNG (Liquid Natural Gas) tot en met de integratie van waterstofinstallaties.