fbpx

Hamer laat zien wat de toekomst brengt op tankstation vakbeurs 21 en 22 november

Graag laten wij u zien dat wij klaar zijn voor de toekomst. Op onze stand nummer 5.201 tonen wij u de mogelijkheden van augmented reality, de inzet van warmtepompen in de tankshop, de ontwikkelingen op het gebied van waterstof/mierenzuur/hydrozine én onze partner Petrotech toont de Progress 5000 LH en het nieuwe ASK-systeem.

Augmented reality

We tonen een bij Hamer ontwikkelde film over hoe augmented reality, service veel sneller en flexibeler maakt. Door de inzet van een augmented reality bril, kan een monteur die het meest dichtbij de storingslocatie aanwezig is, maar geen specialist op dat gebied toch aangestuurd worden door een specialist op het hoofdkantoor. Hij/zij kijkt mee door de ogen van de monteur op locatie.

Ecodan warmtepomp tankstation

De Ecodan warmtepomp-concepten van Mitsubishi Electric bestaan uit een binnen- en buiten-unit. De warmtepomp onttrekt energie uit de buitenlucht door het aanzuigen van lucht over de buiten-unit. Deze energie wordt door de binnen-unit omgezet in warm water voor het verwarmen of verkoelen van het uw shop en voor warm tapwater in de shop. Met deze warmtepomp worden rendementen van 500% behaald.

Progress 5000 LH en het nieuwe ASK-systeem van Petrotech

Op de staat de Progress 5000 LH opgesteld. Het ASK is de oplossing van Petrotec voor bewaking van benzinestations op afstand. Met ASK kunt u ervoor zorgen dat uw benzinestation 24 uur per dag, 365 dagen per jaar wordt bewaakt, waardoor uitval wordt teruggedrongen en de algehele efficiëntie van uw bedrijf wordt verbeterd. Ook kunt u elektriciteit en voorraden controleren en automatisch onderhoudsacties starten.

Tot volgende week!