fbpx

Hamer en DEUTZ-FAHR slaan de handen ineen!

Eind februari is met een ferme handdruk het samenwerkingsverband bekrachtigd tussen Hamer Direct, Hamer Werkplaatsinrichting en SDF Benelux als “preferred supplier”.

SDF is één van de toonaangevende constructeurs van tractoren, maaidorsers en oogstmachines. De producten worden gedistribueerd met de merken DEUTZ-FAHR, SAME, Lamborghini Trattori, Hürlimann, Grégoire, Lamborghini Green Pro en Shu-He.

Hamer Direct en Hamer Werkplaatsinrichting gaan hun kwaliteitsproducten en diensten leveren aan DEUTZ-FAHR dealers in Nederland en België. Zij zullen door de centrale inkoop een voorkeurspositie krijgen in dit samenwerkingsverband.

De partner van Hamer op het gebied van werkplaatsinrichting, Stokvis Equipment, was al eerder benoemd als voorkeursleverancier. Bij DEUTZ-FAHR worden opnieuw de krachten en kwaliteiten van Hamer en Stokvis Equipment gebundeld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Bunskoeke, Verkoopdirecteur Hamer Direct, of met Gert Oskam, Accountmanager Werkplaatsinrichting.