fbpx

‘Hamer draagt bij aan ontwikkeling planningsprogramma voor personeel’

Nieuw planbord

Weg met het ‘ouderwetse’ planbord!

 Met de jaren heeft Hamer méér en méér medewerkers gekregen. Hierdoor werd de planning van het personeel op de juiste plaats, op de juiste tijd en met het juiste materieel, steeds complexer.

Twee jaar geleden is de zoektocht gestart naar een planprogramma wat functioneel is voor de omstandigheden en factoren waar je mee te maken krijgt in de installatiewereld. De vraag is ontstaan vanuit Hamer T&W. De ICT afdeling heeft naar aanleiding van deze vraag een concept bedacht en een idee was geboren.

Maar voor de ontwikkeling en uitwerking van dit idee moest een ander bedrijf gezocht worden, dit is Timewax geworden. Een softwarebedrijf wat de ontwikkeling van het nieuwe planningsprogramma mogelijk gemaakt heeft. Extra leuk is het feit, dat Timewax na lancering van dit nieuwe product, de ‘MKB Proof Award 2011’ heeft ontvangen.

De vraag naar dit nieuwe planningsprogramma is ook aanwezig bij andere installateurs en aannemers. Want het maakt niet alleen weekplanningen in te zetten voor  arbeid en materieel inzichtelijk, maar het maakt ook een lange termijn planning mogelijk en het werkaanbod voor komende maanden. Deze managementinformatie is een toegevoegde waarde als er efficiënt gewerkt moet worden.