fbpx

Hamer Direct Olie-Displaykast

In 2020 heeft Hamer Direct een nieuw product ontwikkeld, de Liquid Store Olie-displaykast gesloten model en Liquid Store Olie-displaykast 3×3, om 20 liter cans op een stijlvolle, veilige en effectieve manier op te bergen. Veel oliemerken hebben een groot assortiment 20 liter cans voor verschillende olie producten, maar ook voor vloeistoffen als AdBlue of koelvloeistof. Om te voorkomen dat deze 20 liter cans door de werkplaats gaan zwerven heeft Hamer Direct, in opdracht van oliemaatschappijen, een opslag op maat ontworpen; de Hamer Direct-oliedisplaykast.

De kasten zijn leverbaar in een open of gesloten uitvoering, met een, twee of drie legborden. De legborden kunnen ook schuin geplaatst worden om de oliecan zo leeg mogelijk te laten lopen.

Het aftappen gaat eenvoudig op ‘valdruk’. Het is ook mogelijk om verschillende aftapkranen voor uiteenlopende cans bij Hamer Direct te bestellen.

In een kast kunnen 6, 9, 12 of 15 cans worden geplaatst en het is mogelijk om de kast te customizen naar de eigen huisstijl van de klant. Door deze mogelijkheid wordt de olie-displaykast een echte merkkast.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de olie-displaykast? Onze collega’s van Hamer Direct staan u graag te woord.

T: 055 312 60 00
E: info@hamerdirect.nl