fbpx

Hamer deelnemer conferentie energie-efficiënte technologieën

Hans ter Maten spreekt het congres toe

Ambassadeur Dr. Eckart Cuntz verwelkomde de deelnemers aan de conferentie van de AHK debelux “Energie-efficiënte technologieën voor de chemische industrie” in de Duitse ambassade in Brussel.
De conferentie “Energie-efficiënte technologieën voor de chemische industrie”, die van 27 t/m 29 april in Brussel gehouden werd, is een initiatief van de Belgische, Luxemburgse en Duitse Kamers van Koophandel. Een 8-tal toonaangevende Duitse ondernemingen presenteerden in Brussel hun kunnen. Naast kennis was vooral het leggen van contacten tussen Belgische, Luxemburgse en Duitse B2B bedrijven doel van deze conferentie.

Hans ter Maten (Commercieel Technisch Adviseur Hamer) vertegenwoordigde Hamer en haar Duitse partner HTT met een presentatie over efficiëntere technologieën voor warmteopwekking en gebruik in chemische processen.

De vierdaagse conferentie heeft Hamer interessante nieuwe contacten met Belgische bedrijven opgeleverd en er zijn inmiddels ook al concrete aanvragen voor projecten geplaatst. Hamer kijkt terug op een zeer geslaagde conferentie.