fbpx

Hamer blijft druk voor McDonald’s

mcdonald's

Wij plaatsten al eerder een bericht over de projecten die Hamer uitvoert voor McDonald’s.

Na 2016 blijven nu ook de opdrachten in 2017 maar doorgaan! Lees hieronder voor welke vestigingen Hamer allemaal werkzaamheden heeft uitgevoerd en gaat uitvoeren.

Projecten in 2016

In 2016 heeft Hamer bij vier bestaande locaties en twee nieuwbouw restaurants van McDonald’s werkzaamheden uitgevoerd.

In Enschede, Hardenberg, Tiel en Steenwijk hebben we werkzaamheden verricht in een bestaand restaurant van McDonald’s. We hebben hier aanpassingen aan de luchtbehandelingskanalen gedaan, luchtbehandelingskasten vervangen en nieuwe roosters geplaatst. Meestal vonden deze werkzaamheden in de keuken en/of lobby plaats.
Eén van de pluspunten van Hamer is dat we alles in eigen beheer doen en daardoor bijzonder snel kunnen werken. Zo nodig komen we met een vrachtwagen voorzien van kraan en vervangen we in één nacht alle luchtbehandelingskasten. Hierdoor heeft het restaurant nagenoeg  geen omzetverlies.

Naast de bestaande restaurants heeft Hamer in 2016 ook gewerkt aan twee nieuwbouw restaurants van McDonald’s. Zowel in Maasdijk als Harderwijk heeft Hamer de volgende werkzaamheden uitgevoerd: aanleggen van gasleidingen, CV-leidingen aangesloten op een luchtgordijn, luchtbehandelingskasten geplaatst, LBK’s elektrisch aangesloten en de gehele installatie luchttechnisch ingeregeld.

Projecten in 2017

Na 2016 zijn de werkzaamheden voor McDonald’s in 2017 gewoon doorgegaan. Eén project is al geheel afgerond, dat is de McDonald’s in Waalwijk waar Hamer de keuken heeft verbouwd.

Op dit moment is Hamer betrokken bij de realisatie van vijf McCafé’s in de regio van Arnhem. Daarnaast worden de verbouwingen van de McDonald’s in Meppel en Duiven nog voor de zomervakantie uitgevoerd. Bij beide restaurants wordt de keuken verbouwd. Hamer zal de luchtkanalen aanpassen, nieuwe roosters plaatsen en de gehele installatie luchttechnisch inregelen. Bij de McDonald’s in Meppel gaat Hamer ook de rooftop en de WTW-unit vervangen.

Na de zomervakantie worden de vestigingen van McDonald’s in Doetinchem en Joure voorbereid en zal er aan de slag worden gegaan met de verbouwing.

Onderhoud in opdracht

Wanneer we eenmaal installaties in een McDonald’s restaurant aangelegd of vervangen hebben, mogen we vervolgens vaak ook het onderhoud aan deze installaties blijven uitvoeren.

Voor meer informatie over deze verschillende projecten kunt u contact opnemen met Coen van Kalker, Projectleider Installatietechniek.