fbpx

Hamer biedt totaalpakket voor snelladers tot 350 kW

Al jaren is Hamer marktleider op het gebied van aanleg en onderhoud van brandstofinstallaties voor tankstations in de Benelux. Dit doen we voor grote oliemaatschappijen, maar ook voor particuliere eigenaren van tankstations. Naast de traditionele brandstoffen, ontwikkelt Hamer zich ook op het gebied van nieuwe, alternatieve brandstoffen zoals LNG en laadpalen.

Ontwikkeling snelladers

Hamer volgt de ontwikkeling van nieuwe brandstoffen op de voet en is ook actief in de toepassing van deze nieuwe brandstoffen. Denk hierbij aan Liquid Natural Gas (LNG) voor vrachtwagens met als voordeel minder fijnstof uitstoot en een stillere motor. Maar denk ook aan het elektrisch laden waarbij de ontwikkelingen momenteel erg snel gaan. Plaatsten we eerst laadpalen met een laadvermogen van 11 kW, nu plaatsen we snelladers met een laadvermogen tot 350 kW.

Dit doen we bij tankstations, maar ook in openbare ruimtes van gemeentes, horecaketens en parkeergarages. Naast het plaatsen en het aansluiten, waarbij we ook de civiele werkzaamheden kunnen verzorgen alsmede het transport van de laadpalen naar de locatie, voeren wij ook het preventief en correctief onderhoud uit.

Van A tot Z geregeld

Wilt u dat alles rondom het aanschaffen en plaatsen van laadpalen van A tot Z voor u geregeld wordt en dat wij ook contact opnemen met de netwerkbeheerder voor de aanvraag van een aansluiting of een verzwaring van uw NUTS aansluiting. Ook dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Voor al uw vragen op het gebied van nieuwe brandstoffen hebben of vinden wij een oplossing. Dit geeft voor ons echt betekenis aan het woord ontzorgen.

Het laatste nieuws: Wij zijn dealer voor Wayne brandstofpompen in de Benelux en ook Wayne begrijpt de energietransitie. Daarom hebben zij nu een samenwerkingsverband met ABB, één van de grootste producenten van elektrische laadpalen. Denkt u erover om (snel)laadpalen te plaatsen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u het volledige pakket.