fbpx

Hamer bestaat 75 jaar en dit willen we samen met u vieren.

Fiets/mountainbike tocht

Op vrijdag 7 juni viert Hamer feest. Het programma belooft dynamiek, gelegenheid tot netwerken en gezelligheid dus blokkeer uw agenda en die van uw partner of collega voor deze middag!

Fons Jans en Jan Kees de Jager nemen u mee langs 75 jaar geschiedenis tijdens een presentatie met thema’s als; ondernemerschap, de economische crisis, zoektocht naar goed personeel en veranderingen binnen organisaties. Afsluitend zal naar de toekomst gekeken worden, welke kansen komen eraan en wat zijn groeimarkten?

Fons JansFons Jans,Ā algemeen directeur, loodste Hamer door de financiĆ«le storm van de laatste jaren. Hij neemt u, als ondernemer, mee in het verhaal van Hamer. Parallel hieraan zal Jan Kees de Jager het verhaal een breder perspectief bieden, voor velen herkenbaar en aansprekend.

Jan Kees de Jager

 

 

 

 

Jan Kees de Jager,Ā voormalig minister van FinanciĆ«n, loodste ons land door de financiĆ«le storm van de laatste jaren. De Jager deelt samen met Jans zijn visie op ondernemen, gebaseerd op zijn ervaringen als ondernemer in de politiek.

Onze relaties zijn inmiddels uitgenodigd op vrijdag 7 juni. Er is gelegenheid tot netwerken en een bezoek aan de ‘Hamer’ beurs is zeker de moeite waard.

Cadeautip
Hamer draagt KWF Kankerbestrijding een warm hart toe. Wij vragen u in plaats van een cadeau of bloemen een donatie te doen. Deze giften zal Fons Jans namens ons allen persoonlijkĀ overhandigenĀ aan KWF. Alvast hartelijk dank. (rekeningnummer Hamer B.V.Ā 3940.83.830,Ā t.n.v. 75 jaar-KWF Kankerbestrijding- (naam bedrijf/schenker)