fbpx

HAMER België realiseert brandstofdepot voor Gulf Orly in Luxemburg

Hamer België is vorige week begonnen met de installatie van een nieuw 900.000 liter brandstofdepot met compacte pompenskid voor Gulf Orly in Luxemburg. Met behulp van een geavanceerd automatiseringssysteem kunnen op dit depot negen 100.000 liter opslagtanks flexibel ingezet worden om verschillende producten op te slaan en te verladen. De bevoorrading gebeurt via tankwagens. Deze worden volgens een vooraf in te stellen tankconfiguratie gelost via stationaire zelf aanzuigende pompen. De laadracks worden zowel van topbeladers als bodembeladers voorzien. Dit alles volgens de strengste milieutechnische en veiligheidskundige voorschriften.

Hectronic Management Systeem

Adequate communicatie en betrouwbare rapportages zijn de basis voor efficiënt logistiek management. Een Hectronic Management Systeem beheert op eenvoudige wijze alle transacties van het depot.

Samen met CTC Tankbouw hebben we in 1 dag hijswerk al zes van de negen 100.000 litertanks en een volledig in eigen huis geprefabriceerd pompenskid op zijn plaats gezet.

Alles in eigen beheer

De komende 3 maanden plaatsen we ook de resterende drie 100.000 liter tanks en maken we al het pipingwerk en de mechanische afwerking. Tevens installeert Hamer alle elektronische- en pompensturingen van dit project. Geheel in eigen beheer, met eigen mensen en middelen, leveren we dit project op 30 september 2016 turnkey aan Gulf Orly op!

Gulf Orly divers Gulf Orly Pomp 2