fbpx

Hamer België op Transport & Logistics Antwerp 2017

Transport & Logistics

Dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober staat Hamer België op Transport & Logistics Antwerp. Dit is de grootste vakbeurs voor de transport & logistieke sector in de Benelux. 

Hamer België, gespecialiseerd in brandstofoplossingen en werkplaatsinrichtingen, is dit jaar aanwezig op deze beurs, stand 4.138, en zal de volgende producten gaan tonen:

Hectronic

Afgelopen jaar heeft Hamer België een uniek havenproject gerealiseerd bij MPET Deurganckdok: de meest moderne tankinstallatie voor terminalvoertuigen is daar gebouwd!

Bij MPET Deurganckdok heeft Hamer het Hectronic Petropoint automatische voertuigherkenningssysteem geplaatst. Dit systeem wordt samen met de HecPump brandstofpomp en de Hectronic OptiLevel tankinhoudsmeter getoond op de beursstand.

Alfapass

De Alfapass is een RFID toegangscontrole pas die wordt gebruikt in de havens van Antwerpen en Zeebrugge. Hamer heeft een nieuwe toepassing voor de Alfapass bedacht: vanaf heden is het mogelijk om met de Alfapass te tanken! Hamer heeft hiervoor een geïntegreerde oplossing uitgewerkt voor Hectronic tankregistratiesystemen.

Tijdens de beurs vertellen wij u graag meer over deze nieuwe toepassing van de Alfapass.

Donaldson

Als laatste product tonen wij Donaldson Clean Fuel filters. Deze filters houden uw dieseltank vrij van water en andere vervuiling door de diesel aan de toevoerzijde van de tank te filteren.

Praktische informatie

Transport & Logistics Antwerp is dinsdag en woensdag geopend van 10.00 – 20.00 uur en op donderdag van 10.00 – 18.00 uur. De beurs is goed bereikbaar en beschikt over gratis parkeerplaatsen.

Klik hier voor meer informatie over de Transport & Logistics Antwerp 2017.

Wij zien u graag op onze stand 4.138 op 17, 18 en 19 oktober in Antwerpen!

Wilt u meer informatie over de producten? Neem dan contact op met Matthijs Peeraer, Sales Engineer Hamer België.