fbpx

Hamer banenmarkt zaterdag 28 augustus

Wel of geen technische achtergrond, zij-instromer, schoolverlater of gewoon op zoek naar een nieuwe baan? Iedereen die geïnteresseerd is in techniek, is zaterdag 28 augustus, welkom op onze banenmarkt.

Wij zijn totaalaanbieder in de techniek en we organiseren deze banenmarkt om iedereen kennis te laten maken met de vele mogelijkheden binnen ons bedrijf.

We hebben ruim 40 openstaande vacatures waarover wij je, tijdens onze banenmarkt, graag informeren. Ook verzorgen we deze ochtend rondleidingen door ons bedrijf in Apeldoorn.

Wij werken voor diverse merken zoals Shell en Total, datacenters zoals NorthC, OpenText, Equinix, KPN, NEP, Dataplace, RedBee media en vele andere opdrachtgevers. In totaal bieden wij 17 expertises aan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan brandstofinstallaties, noodstroomaggregaten, brandblusinstallaties, elektrische installaties en klimaatbeheersingssystemen. Klik hier om meer te weten te komen over werken bij Hamer.

Hamer Banenmarkt
Zaterdag 28 augustus
van 9.00 uur – 13.00 uur
Stadhoudersmolenweg 23, Apeldoorn

Neem je CV mee
Onze banenmarkt is bij uitstek geschikt om, op een laagdrempelige manier, in gesprek te gaan over het vinden van een passende baan. Iedereen is welkom tussen 9.00 uur en 13.00 uur aan de Stadhoudersmolenweg 23 te Apeldoorn. Het is handig als je je CV meeneemt!

Bekijk onze bedrijfsfilm

Medewerkers aan het woord
Onze medewerkers vertellen je graag zelf waarom het zo leuk is om bij Hamer te werken.

Meld je aan via het onderstaande formulier
We zouden het fijn vinden als je je via onderstaand formulier wilt aanmelden voor onze banenmarkt. Geef daarbij aan hoe laat je wilt komen. Zo zorgen we ervoor dat er niet te veel mensen tegelijk komen en dat er altijd iemand klaar staat om je te ontvangen!