fbpx

Hamer Apeldoorn krijgt een nieuw entree

Vanaf dinsdag 29 maart is het even gedaan met de rust op de hoofdvestiging van Hamer in Apeldoorn. De gehele entree wordt vergroot en krijgt een nieuw gezicht. De verbouwing zal naar schatting acht weken in beslag nemen, het streven is om eind mei de nieuwe entree gereed te hebben.

Als we het doen, dan doen we het ook goed. De receptie wordt verplaatst en de hal vergroot. Zodoende wordt de gang naar de FOJA Plaza maar liefst vier meter breed en komt er een ruim opgezette zithoek voor onze bezoekers. De nieuwe wanden worden allemaal van glas opgetrokken, zodat het zicht vanaf de entree tot achter in de FOJA Plaza reikt.

Niet alleen in de hal en gang worden glazen wanden geplaatst. Ook het secretariaat en de ruimtes die aan de gang rechts naast de entree grenzen, worden voorzien van glazen wanden. Het geheel krijgt daarmee een geweldige lichtinval en een openheid dat voor Hamer als bedrijf zo kenmerkend is. Met deze verbouwing en nieuwe uitstraling van onze ontvangstruimten, is Hamer weer helemaal klaar voor de toekomst.

Hamer 3d 140116_Camera_1_a

Hamer 3d 140116_cam4_a

 

 

verbouwing entree - plattegrond