fbpx

Global Maintenance contract Total voor Hamer

Hamer service & onderhoud

TOTAL behoort tot de ‘supermajor’ maatschappijen, de 5 grootste oliemaatschappijen ter wereld, met 96.000 werknemers en actief in meer dan 130 landen.

Global Maintenance

Na een intensieve periode van het uitwerken van voorstellen en concepten heeft dit geresulteerd in een ALL-IN overeenkomst voor minstens 5 jaren met de optie van twee keer verlengen met een jaar tussen TOTAL en Hamer voor het Totale Onderhoud van de tankstations in Nederland. Het betreft in Nederland 263 stations waar wij bij 178 het totaalonderhoud mogen uitvoeren en bij 85 stations een deel van de onderhoudsactiviteiten.

De contractactiviteiten zijn o.a.: Elektra, pomponderhoud, HVAC, bouwkundig, vloeistofdicht, shopinrichting, loodgieterswerkzaamheden, tankinhoud-meetsystemen, prijzenborden, daken, perslucht, LPG, niveaumetingen, tankinstallaties, verlichting, voorterrein, enz.

Voor dit contract hebben we inmiddels, een aantal nieuwe, breed inzetbare, collega’s aangenomen.  Hieruit is het concept MAN IN THE TRUCK ontstaan; dit houdt in een vrachtwagen compleet ingericht met de meest voorkomende materialen voor een tankstation en dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld elektra, bouwkundig, straatwerk, loodgieterswerkzaamheden, een nozzle of slang van een pomp, enz.

40.000 storingen

Momenteel worden er al meer dan 40.000 storingsmeldingen per jaar ontvangen en door ons FOJA Communicatiecentrum in behandeling genomen, in opdracht gegeven, bewaakt en teruggekoppeld.