fbpx

Fons Jans in televisieprogramma

Fons Jans

‘Ik, de Ondernemer’ is het televisieprogramma van, voor en door Apeldoornse Ondernemers en Ondernemende Apeldoorners. Mensen met een plan, met optimisme en een visie. De Ondernemer wordt uitgezonden op de derde zondagochtend van de maand op RTV Apeldoorn, tussen 11.00 en 12.00 uur en wordt 3 x op die dag herhaald.

Deze keer zijn er drie thema’s: de maakindustrie in Apeldoorn, met als gasten Bert-Jan van Bolhuis van Koninklijke Schut uit Eerbeek en Fons Jans van Hamer. Verder zit de Apeldoornse cineast Stephan Brenninkmeijer in het programma naar aanleiding van de première van de film Lotgenoten in JT-bioscoop aanstaande woensdag (morgen dus). Daarnaast een gesprek met Suzanne de Meijer van Notomatoes (kleding) en Pascale Vlessert van Handevent (organisatiebureau) over de verkoopkansen die de lente biedt.

Het programma wordt opgenomen in Spicebrush aan de Markt in Apeldoorn op zaterdag 16 maart. Start van de opnamen is 13.00 uur (tot 14.00 uur). Voor die tijd is er een businesslunch aangeboden door Spicebrush (Bart de Haan). De presentatie is in handen van Tom van Zevenbergen en zijn sidekick is Jacco Eltingh. Publiek is van harte welkom, wel even aanmelden via de site van De Ondernemer Apeldoon.

Via bijgaande link kun je de uitzending terugkijken. Fons Jans is te zien:

04.57 minuut tot 0.12 minuut
11.50 minuut tot 12.30 minuut
15.40 minuut tot 19.15 minuut

http://www.youtube.com/watch?v=8tFHYTxf6DU