fbpx

FOJA Drive-In Bios groot succes

Afgelopen zaterdag was het zo ver. De eerste FOJA Drive-In Bios…
We mochten ruim 120 bezoekers verwelkomen in meer dan 60 auto’s. Vanaf 20.00 uur stond er een rij auto’s om het Hamer parkeerterrein aan de Stadhoudersmolenweg op te komen. Deskundige medewerkers van de ingehuurde drive-in bioscoop wezen iedere bezoeker de weg naar zijn/haar parkeerplaats.
Om 20.30 uur begon de film: Central Intelligence met Dwayne Johnson en Kevin Hart. Een Amerikaanse, hilarische actie komedie uit 2016. De film werd getoond op een scherm van 20 meter breed en het geluid werd uitgezonden op de FM band zodat de aanwezige autoradio’s het konden ontvangen.  In de pauze kregen alle bezoekers een hapje en een drankje uitgereikt door de FOJA personeelsvereniging. Tegen 23.00 uur was de film afgelopen en gingen alle FOJA medewerkers met hun partner, kind, vriend of vriendin weer huiswaarts.

Alle bezoekers waren dolenthousiast over deze eerste FOJA Drive-In Bios en het is een goed voorbeeld van, hoe je in coronatijd, een veilig en toch voor iedereen aantrekkelijk evenement kunt organiseren. De Hamer Personeelsvereniging verdient een grote pluim en dit evenement is zeker voor herhaling vatbaar!