fbpx

Even voorstellen: nieuwe bedrijfsarts Martha Veldkamp

Martha kopieWe gaan het nieuwe jaar in met Martha Veldkamp als onze nieuwe bedrijfsarts. Zij volgt Peter van de Pol op. Martha is werkzaam bij BrinQer als bedrijfsarts en daarnaast als zelfstandig bedrijfsarts voor veel verschillende klanten.

BrinQer biedt ons naast de inzet van Martha als onze vaste bedrijfsarts ook ondersteuning voor de locaties Uden en Assen. Daarnaast hebben zij veel kennis omtrent verzuim en gezondheid waardoor wij i.s.m. de OR onze verzuimbeleid verder kunnen ontwikkelen.

Het vaste spreekuur blijft één keer per maand op de donderdag in de spreekkamer bij het leslokaal. Maar ook tussentijds kunnen er afspraken gemaakt worden. Het plannen van de afspraken blijft via P&O lopen.

Martha is een proactieve en betrokken vrouw die door haar vriendelijke uitstraling makkelijk contact maakt, zo heeft ook de OR ervaren. Ze heeft voor het vak als bedrijfsarts gekozen omdat ze graag met mensen werkt. Met haar 20 jaar ervaring als bedrijfsarts kan zij enorm genieten van het enthousiasme en bevlogenheid van medewerkers in de technische branche. Familiebedrijven en technische ondernemingen zijn haar niet vreemd. Ze komt graag op locatie om de werkomgeving te bekijken en eventueel met collega’s en leidinggevenden te spreken.

Martha is Surinaamse; ze woont met haar echtgenoot in Nagele, Noordoostpolder. De adviezen die ze in haar spreekuren meegeeft, probeert ze zelf zo goed mogelijk op te volgen. Zo streeft ze altijd naar een goede balans tussen werk en privé en zorgt ze voor voldoende lichamelijke beweging. Als Martha niet op haar yoga-mat te vinden is, dan is ze misschien een stuk wandelen of fietsen.