fbpx

Eindejaarstoespraak en kerstdiner

Vandaag heeft het jaarlijkse kerstdiner voor alle medewerkers van de FOJA Groep plaatsgevonden. Geheel volgens traditie hield onze Algemeen Directeur Fons Jans voorafgaand aan het diner een eindejaarstoespraak. Hij vertelde over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en stippelde de koers voor 2019 uit.

In de toespraak stond Fons extra stil bij de technische ontwikkelingen van afgelopen jaren. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en willen hiermee zelfs voorop lopen. Dit betekent voor 2019 dat wij bijvoorbeeld aan de slag gaan met het gebruik van Smart glasses. Een bijzondere ontwikkeling waar we met veel enthousiasme naar uitkijken. Ons doel voor 2019 is verder werken aan optimalisatie, dit is voor ons een continu proces waarin we teruggaan naar de basis. Met al onze samenwerkingspartners en klanten zien wij 2019 met vol vertrouwen tegemoet.

Na de toespraak was er een oosters kerstdiner. Velen bleven na het buffet nog even hangen, om onder het genot van een drankje, na te praten. Bij het verlaten van de FOJA Plaza, de centrale hal waar vele FOJA activiteiten georganiseerd worden, kreeg iedereen persoonlijk van Jolanda en Fons Jans zijn of haar kerstpakket om daarna te genieten van een welverdiende vakantie.