fbpx

Eerste paal geslagen nieuwe locatie Air Products in Halfweg

Met het slaan van de eerste paal is het startsein afgegeven. Bekijk hier een mooie 3D film van het project. Deze nieuwe locatie Air Products in Halfweg wordt op een perceel van 2,5 hectare op bedrijventerrein Polanenpark in Halfweg gerealiseerd.

Air Products verplaatst en vernieuwt haar depot vanuit Amsterdam-Noord naar het bedrijventerrein PolanenPark te Halfweg. Op het kavel op zal een modern en geavanceerd bedrijfscomplex worden gerealiseerd. Het gehele bedrijfscomplex bestaat uit representatieve kantoorruimte, afvulhal, bedrijfsruimte met overdekt buitenterrein, canopies en verhard buitenterrein. Het bedrijfsgebouw bestaat uit circa 1.000 m² kantoorruimte en circa 1.500 m² aan bedrijfsruimten.

Air Products is met ruim 18.000 werknemers actief in meer dan 40 landen. Het bedrijf heeft een uniek assortiment luchtgassen, procesgassen en speciale gassen, performance materials, apparatuur en diensten. De producten en diensten van Air Products worden geleverd aan klanten in een groot aantal sectoren, van de levensmiddelen- en drankenindustrie, de sectoren gezondheidszorg en persoonlijke verzorging tot en met de energie- en transportsector evenals de halfgeleiderindustrie. Air Products is opgericht in 1940 en heeft een reputatie opgebouwd voor zijn innovatieve bedrijfscultuur, uitstekende bedrijfsprestaties en zijn aandacht voor veiligheid en milieu.De oplevering van de nieuwe locatie van Air Products staat gepland voor het 3e kwartaal van 2014.

eerste paal