fbpx

Eerste Covid19 snelteststraat Apeldoorn is een feit!

Twee weken geleden hebben wij bij Arbodienst BrinQer aangeklopt met de vraag of ze Covid19 sneltesten konden verzorgen. Dat kon BrinQer op dat moment niet maar BrinQer zag de behoefte van bedrijven aan een sneltestfaciliteit in Apeldoorn snel groeien. Hamer en BrinQer hebben vervolgens samenwerking gezocht met BuroVitaal die het internetplatform www.covid19sneltest.nu ontwikkeld heeft dat al in Zwolle en Meppel actief is. Onder de vleugels van dat platform is vervolgens, samen met Apeldoornse organisaties Arbodienst BrinQer, Bedrijvenkring Apeldoorn en Jans Uitzendbureau, gestart  een Covid19 snelteststraat in Apeldoorn. In deze snelteststraat kunnen zowel particulieren als medewerkers van bedrijven terecht. Een sneltest kost €89,00 en binnen een half uur ontvangt de geteste persoon de uitslag!

Jans Uitzendbureau heeft de werving van het Covid testteam voor haar rekening genomen en vervolgens is ook Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA) aangehaakt om de sneltestfaciliteiten aan haar leden aan te bieden.

Vanaf woensdag 28 oktober bestond de mogelijkheid om een afspraak te maken. Er kwamen direct al 25 aanmeldingen binnen. Op 29 oktober is de teststraat gestart en was direct op de eerste dag helemaal volgeboekt.

De snelteststraat is te vinden aan de Prinsenweide 12 te Apeldoorn.
Aanmelden voor een sneltest kan hier.