fbpx

Een beurs op internationaal niveau: Autotechnica- Service Station

Imposant beursgebouw: Autotechnica

Brussels Expo, het beursgebouw uit 1930 is imposant. Het is nu te begrijpen waarom de hal waarin Hamer en Wayne samen op een stand staan, ‘Paleis 5′,  wordt genoemd. Met zo’n entree en uitzicht heeft het al een stapje voor op de meeste beursgebouwen in Nederland.

Hamer laat de nieuwe Wayne Helix lijn op de stand zien. Wayne is een A-merk brandstofpompen en gefocust op innovatie in technologie en vormgeving; men ziet dit terug in de hele Helix serie. Ook is er aandacht voor temperatuurcompensatie. Vóór 31 december 2014 moeten alle retail- pompen in België aangepast zijn aan de wetgeving m.b.t. temperatuurcompensatie (ATC). Hamer heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het inbouwen van ATC-retrofit-kit’s in bestaande pompen, ongeacht het merk pompen.  Uiteraard worden er duurzame activiteiten binnen de bedrijven uitgelicht. Hamer beschikt over een brede ervaring met het installeren van Maatschappij Identificatie en duurzame LED verlichting, onderhoud en vervanging van HVAC-installaties en het onderhouden van brandstofpompen en installaties in de gehele Benelux.

Afgelopen zondag was een verrassende eerste beursdag. Er bleek veel vraag naar de nieuwe Helixlijn van Wayne. Veel beleving omtrent het product maar ook kritische opmerkingen over het materiaal. Een veel gehoorde vraag vanuit de markt had betrekking tot het inbouwen van ATC ( automatische temperatuurcompensatie ). Men wil weten of het lonend is een oude pomp aan te passen, of dat men beter in één keer de gehele installatie kan vervangen. Uiteraard kan Hamer hier goed over adviseren.

Hamer en Wayne exposeren op de Service Station beurs in Brussels Expo 30/03 tot 02/04 op standnummer 9 in Hal 5.

Stand Hamer en Wayne