fbpx

Diverse mooie klussen bij de EKRO

Voor kalverslachterij EKRO in Apeldoorn, onderdeel van de VanDrie Group, werkt Hamer al meer dan 28 jaar. Ook afgelopen jaar hebben we een aantal mooie projecten gerealiseerd die in samenwerking met de technische dienst dan wel het projectenteam van de EKRO zijn uitgewerkt.

Vervangen verwarmingsketels

Zo hebben we twee gasgestookte Viessmann ketels van elk 1600 kW geplaatst, ter vervanging. Deze ketels  leveren warmte voor de verwarming van het gehele EKRO pand, en zijn tevens voor de heet/warmwaterbereiding ten behoeve van de procesinstallaties. Tijdens de werkzaamheden werd de benodigde warmte door een tijdelijke (huur) ketel geleverd.

 

Potenbroei installatie

Ook hebben we op een nieuwe broeitrommel diverse installaties aangesloten. Denk hierbij aan koudwater, warmwater, waterstofperoxide, perslucht en afvoeren. Tevens is de afzuiging van de potenbroeiruimte gerealiseerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regeltechniek

In het pand van de EKRO staan op een aantal plaatsen regelkasten voor de gebouwgebonden installaties. Denk hierbij aan verwarming-, koeling- en ventilatie-installaties. In 2017 heeft Hamer alle regelkasten vervangen. Deze werkzaamheden zijn gefaseerd uitgevoerd, en zo gepland dat er geen overlast heeft plaatsgevonden.

 

Werkzaamheden direct voor TD

Naast de grotere klussen zoals hierboven genoemd werkt Hamer regelmatig, langere perioden aaneen, rechtstreeks in opdracht van de TD. Denk hierbij aan allerlei uitbreidingen aan water-, riolering-, perslucht- en luchtbehandelingsinstallaties, en plegen we onderhoud en voeren reparaties uit bij de EKRO.