fbpx

Bloemen voor bewoners en medewerkers verpleeghuis Casa Bonita

Op woensdag 24 april heeft Hamer alle bewoners en medewerkers van verpleeghuis Casa Bonita in het zonnetje gezet met een mooie bos chrysanten. De bewoners van deze zorginstelling kunnen door de coronacrisis al geruime tijd geen bezoek ontvangen. Ook de medewerkers werden in het zonnetje gezet omdat zij, ondanks corona, hun uiterste best doen om voor de bewoners te zorgen. Als goede buur, heeft Hamer daarom deze actie verzorgd.

Fons Jans, Algemeen Directeur bij Hamer legt uit: ‘De coronacrisis raakt iedereen, maar in het bijzonder de ouderen. Wij hebben Casa Bonita altijd een warm hart toegedragen. Ze zijn onze buren, maar daarnaast doet mijn moeder hier ook vrijwilligerswerk. Door het aanbieden van deze bloemen, hopen we dat de ouderen zich niet vergeten voelen. En tegen de medewerkers wil ik zeggen: zorg voor elkaar, en ga door met het goede werk waar jullie al mee bezig zijn.’

Samenwerking Jenbacher, kwekerij Fred Paassen en Hamer

Hamer is totaalaanbieder in de techniek en werkt onder andere samen met Jenbacher voor diverse installaties in de tuinbouw. Via de relatie met Jenbacher, Peter van de Sar, is Hamer in contact gekomen met kwekerij Fred van Paassen (VannoVa). Deze kwekerij heeft de bloemen verzorgd voor deze actie. In totaal zijn er 150 bewoners en 400 medewerkers van het verpleeghuis in het zonnetje gezet in deze moeilijke coronatijd. Ook de medewerkers van de FOJA Groep, waar Hamer onder valt, werden bedankt met een bosje bloemen voor hun inzet en hun flexibele instelling.

Speciale levering

Hamer zou Hamer niet zijn als de bloemen niet op een speciale manier werden aangeboden. De bloemen werden volledig volgens 1,5 meter protocol aangeboden met de nieuwste aanwinst van Hamer, de DAF XF.530 8×2 met zware autolaadkraan. De kraan heeft een reikwijdte van 32 meter, waardoor afstand bewaren geen enkel probleem vormde.

IMG_8875
IMG_8887
IMG_8893
IMG_8891
IMG_8869
IMG_8897
IMG_8899
IMG_8907