fbpx

Beursdeelname Hamer en Wayne op Service Station

Hamer en Wayne

Hamer en Wayne exposeren op de Service Station beurs in Brussels Expo 30/03 tot 02/04 op standnummer 9 in Hal 5.

Hamer is de trotse distributeur voor Wayne in de Benelux en om deze reden zullen wij veel aandacht geven aan de nieuwe Wayne Helix lijn. Wayne is een A-merk en gefocust op innovatie in technologie en vormgeving; men ziet dit terug in de hele Helix serie.

Ook schenken wij aandacht aan temperatuurcompensatie. Voor 31 december 2014 moeten alle retail- pompen in België aangepast zijn aan de wetgeving m.b.t. temperatuurcompensatie (ATC). Hamer heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het inbouwen van ATC-retrofit-kit’s in bestaande pompen, ongeacht het merk pompen. Loopt België hierin voor op Nederland?

Uiteraard zullen we ook de duurzame activiteiten binnen ons bedrijf uitlichten. Hamer beschikt over een brede ervaring met het installeren van Maatschappij Identificatie en duurzame LED verlichting, onderhoud en vervanging van HVAC-installaties en het onderhouden van brandstofpompen en installaties in de gehele Benelux. Eigen monteurs en eigen materieel geven Hamer de slagkracht om snel en efficiënt te installeren op tankstations.