fbpx

Bekijk alle items van RTL Transportwereld hier terug

Afgelopen week is het laatste item over de FOJA Groep uitgezonden op RTL Transportwereld. In een reeks van zes items ging presentator Allard Kalff op bezoek bij de FOJA Groep en haar dochtermaatschappijen.

In het eerste item van RTL Transportwereld ging Allard langs bij de holding waar alles om draai, de FOJA Groep. In het tweede item kwam ContrAll aan bod. Allard en directeur van ContrAll Hans Heerema, namen een kijkje bij een innovatief tankstation dat door ContrAll is gerealiseerd. Wat komt er allemaal kijken bij de bouw van zo’n tankstation? Na ContrAll was FBS Bedrijfswagenservice aan de beurt. Allard bezocht de garage, sprak over de lange levertijden van vrachtwagens en hoe FBS hier mee omgaat en ging kijken bij de nieuwbouw van FBS.

Het vierde item ging over Hamer. Het verleden, heden en de toekomst kwam aan bod. Ook laat Algemeen Directeur Fons Jans een vrachtwagen zien die gebruikt wordt voor het omkleuren van tankstations. Wat maakt Hamer anders dan haar concurrenten? Dat wordt in dit item uitgelegd!

Bij Jans Uitzendbureau en Trainingen ging Allard samen met praktijkcoördinator Wilfred Ensing naar het NewTechPark om te kijken bij een workshop over techniek voor scholieren. Ook gingen ze op bezoek bij drie BBL leerlingen binnen de FOJA Groep worden begeleid door Wilfred.

Het Hamer Rally Team mocht de reeks afsluiten. Allard ging met het team mee naar een testdag. In het Hamer Rally Team komen niet alleen alle expertises van alle divisies van de FOJA Groep samen maar ook plezier, actie en familie. Ook laten we in dit item zien waarom astronaut Andre Kuipers zich aan het team heeft verbonden.

Alle items zijn nu terug te kijken op ons YouTubekanaal.

Klik hier om alle items te bekijken

 

Bekijk hier het item van Hamer: