fbpx

‘Basisplaatsen’ voor Hamer en ContrAll als nieuwe mouwsponspors

Installatiebedrijf Hamer en bouwadviesbureau ContrAll uit Apeldoorn zijn met ingang van seizoen 2022/2023 de nieuwe mouwsponsors van Go Ahead Eagles. De naam van Hamer staat tijdens uitwedstrijden op de rechtermouw van het wedstrijdshirt, terwijl ContrAll de rechtermouw van het thuisshirt siert.

“De zakelijke relatie tussen ContrAll en Go Ahead Eagles is elf jaar geleden ontstaan”, zegt Gerard Groot Koerkamp, bedrijfsleider bij ContrAll. ‘’Sinds mijn twaalfde ben ik fervent supporter van deze club. Toen we elf jaar geleden met ContrAll meer bedrijfsexposure wilden, zijn we partner van Kowet geworden. Vorig jaar hebben we ons contract weer voor drie seizoenen verlengd en vanaf komend seizoen hebben we nu dus ook elk thuisduel een ‘basisplaats’ op de mouw van het wedstrijdshirt.” ContrAll is een onafhankelijk bureau dat projectmanagement, advies, ontwerp, engineering en inspectie verzorgt voor de industriële en brandstoffensector. Het bedrijf is actief in de hele Benelux.

Installatiebedrijf Hamer en bouwadviesbureau ContrAll behoren allebei tot de FOJA Groep. Hamer is al een aantal jaren bordsponsor van Go Ahead  Eagles. Groot Koerkamp wist Fons Jans (algemeen directeur van de FOJA Groep) enthousiast te maken om, naast bordsponsor, ook shirtsponsor van Go Ahead Eagles te worden en met Hamer tijdens de uitduels op de mouw te gaan staan.

Hamer ontwerpt, installeert en onderhoudt technische installaties voor de sectoren utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie. Hamer heeft vier vestigingen in Nederland en België en ruim 500 medewerkers. Jans en Groot Koerkamp zijn er van overtuigd dat ze als sponsor van Eredivisionist Go Ahead Eagles veel waardevolle ‘exposure’ voor hun geld krijgen.

Maar dat is niet hun enige motief. Ook het steunen van lokale en regionale (non-profit) activiteiten en organisaties vinden ze belangrijk. “Met de sponsoring van Go Ahead Eagles snijdt het mes aan twee kanten en dat is mooi”, aldus Fons Jans.

De huidige mouwsponsors Henk van Tongeren Water & Techniek en Van Tongeren Trading dragen met ingang van het nieuwe seizoen het stokje over aan ContrAll en Hamer. “Het doet ons goed dat de plek op de mouw van het wedstrijdshirt wordt overgenomen door twee Apeldoornse ondernemingen”, zeggen John van Tongeren (eigenaar Van Tongeren Trading) en Guido van Tongeren (eigenaar Henk van Tongeren Water & Techniek). “Het is mooi dat Go Ahead Eagles ook heel betrokken is bij ondernemingen buiten Deventer en zich op de totale Stedendriehoek richt. Wij kennen Gerard en Fons heel goed en wensen ze veel succes met hun plek op het wedstrijdshirt van Go Ahead Eagles.”