fbpx

Banenmarkt bij Hamer voor een baan in de techniek

Wel of geen technische achtergrond, zij-instromer of schoolverlater? Iedereen die geïnteresseerd is in techniek is welkom. Tijdens deze markt krijgen bezoekers informatie over 28 openstaande vacatures en een rondleiding door het hoofdkantoor. Hamer is een totaalaanbieder in de techniek en organiseert deze markt om geïnteresseerden kennis te laten maken met het bedrijf.

Tijdens de banenmarkt zijn diverse delen van het bedrijf open, zodat bezoekers achter de schermen kunnen kijken bij de vele uiteenlopende expertises. Hamer werkt voor diverse merken zoals Shell en Total, datacenters zoals Equinix en KPN, McDonald’s, Akzo Nobel, HIAB en daarnaast nog vele andere opdrachtgevers. Het bedrijf heeft 17 expertises. Denk bijvoorbeeld aan brandstofoplossingen, noodaggregaten, brandblusinstallaties, elektrische installaties en klimaatbeheersingssystemen. Bekijk hier de film over Hamer.

Zaterdag 26 januari van 9.00 – 13.00 uur

Verder laat het bedrijf tijdens de banenmarkt zien hoe de techniek achter een tankstation in elkaar zit en is er een tankspel waarmee bezoekers hun tankskills kunnen testen. Het is bij uitstek een moment om op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan over het vinden van een passende baan. Iedereen is welkom tussen 9.00 uur en 13.00 uur aan de stadhoudersmolenweg 23 te Apeldoorn.

28 vacatures

Hamer heeft 28 uiteenlopende vacatures openstaan. Van (hulp) monteur brandstoftechniek – werktuigbouw – ACV – HVAC – installatietechniek tot CAD-tekenaar en van lasser tot projectleider. Het is handig om alvast een cv mee te nemen. Op www.werkenbijhamer.net zijn alle openstaande vacatures te vinden.